wie ben ik

 Wie ben ik?

Wie is uw Personal Trainer?

Mijn naam is Arian van Gaal.

Ik sport zelf al ongeveer 35 jaar. De interesse voor het sporten is in mijn tijd als Beroepsmilitair bij de Koninklijke Landmacht ontstaan.

Bosloop, crossloop, gevechtsbaan, hardlopen, mountainbiken en ‘Bootcamp’ is in die tijd ontstaan en is daarna nooit meer weggegaan.

Begin 2013 ben ik begonnen met diverse opleidingen namelijk;

 • Personal Trainer.
 • Fitness Instructeur Fit! Vak A.
 • Bootcamp / Bootwalk Instructeur.
 • Functional Trainer.
 • Sport & Voeding.
 • Obesitas, Eetverslaving & Gedragsverandering.
 • Kettlebell Trainer Pro.
 • Wellness Masseur.
 • Sport masseur.
 • Basis techniek Bokszak-training.
 • Orthomoleculair Voedingsadviseur.
 • Senioren Trainer.
 • LAPT Knock-Out Trainer ( kickboksen )
 • Wandel Coach.
 • Indiase Hoofdmassage.
 • Lomi Lomi Massage.
 • Voetreflexologie
 • Conditie herstel trainer.
 •  BAM, boksen als agogisch middel (BAM) in te zetten.
 • Valpreventie bij ouderen met dementie en cognitieve stoornissen.

januari 2014 ben ik voor mijzelf begonnen als Personal trainer.

Voor alle trainingen die ik geef ben ik gediplomeerd of gecertificeerd. Ik geef voedingsadviezen aan mensen die hun leefstijl willen veranderen in combinatie met gewichtsvermindering, krachtsport en  / of duursport.

Als Personal Trainer begeleid ik iedereen die geestelijk en lichamelijk in balans wil komen. Samen werken we aan een gezond voedingspatroon, de juiste houding en beweging. Met mijn vakkennis en trainingservaring help ik u om gewicht te verliezen, kracht- en conditietrainingen op te zetten of om leniger te worden. Ik ben niet alleen uw coach, maar ook een persoonlijke bron van inspiratie en motivatie om (nog) gezonder te worden.
Het werken met mensen en het bijdragen aan hun vitaliteit trekken mij het meeste aan. De uitdaging is om steeds weer een passend programma op te stellen dat goed aansluit bij de desbetreffende persoon en zijn of haar doelen. Het is geweldig om te ervaren hoe blij mensen ervan worden als ze uiteindelijk hun doelen weten te behalen.

Maart 2020 als parttime bewegingsagoog begonnen bij ZorgAccent Vakgroep-Bewegen.

Bewegings lessen verzorgen voor 80 plussers in verzorgingstehuizen en dagbesteding.

Heel dankbaar om te mogen doen.

Volg van Gaal personal training op social media!