Kickboksen

                     Kickboksen / Bokszaktraining 

Bokszaktraining bij Van Gaal Personal Training is een training waarbij gebruik wordt gemaakt van lange bokszakken.

Op deze bokszakken worden verschillende boks- en traptechnieken geoefend vanuit de kickbokssport. In duo vorm zal je uitgedaagd worden om de verschillende stoot- en trapcombinaties uit te voeren. Tussendoor doe je krachtoefeningen met als doel je uithoudingsvermogen naar een hoger niveau te tillen.

Onze bokszaktraining is een geweldige combinatie van krachtsport en een cardio workout,  waarbij je flexibiliteit opbouwt. Wat levert bokszaktraining op? Je gaat afvallen doordat het boksen je een hoge vetverbranding oplevert, terwijl je conditie gaat toenemen door deze intensieve training. Het reactievermogen wordt scherper en je balans, snelheid en coördinatie worden beter. Deze bokszaktraining is er voor iedereen, van jong tot oud. Het maakt niet uit of je nu man of vrouw, een beginneling of een gevorderde bent. De training is er voor iedereen.

Bokszaktraining Nijverdal

Onze bokszaktraining is één van de beste cardio workouts die je maar kunt krijgen! Klanten reageren enthousiast op de training met als belangrijkste reden: onze persoonlijke aanpak en betrokkenheid. Wij zijn geen sportschool met als enige doel een zo groot mogelijk ledenaantal. Wij zijn juist altijd geïnteresseerd in onze klanten en hun doelen.

Trainen op de bokszak is je compleet uitleven en je lichaam snel in topvorm krijgen! Een leuke manier om vet te verbranden, waarbij je conditie opbouwt en je zelfverzekerder gaat voelen.

Gooi de stress van je af en aan het einde van de les zal je met een voldaan gevoel naar huis toe gaan.

1e keer handschoenen van ons, volgende keer zelf meenemen. ( beperkt aantal)

Volg van Gaal personal training op social media!